We hebben er al 2 topdagen opzitten in het Timmerdorp! Het is gezellig als altijd. Er zijn inmiddels al heel wat hutten voorzien van een verdieping, er zijn gordijnen opgehangen, en er is zelfs een hut met een daktuin. Telkens als we denken dat het écht niet mooier kan, worden we weer verrast door jullie creativiteit.

Vandaag hebben we een cameraploeg van Hart van Nederland op bezoek gehad. Het Timmerdorp is uitgebreid gefilmd, en er zijn verscheidene deelnemers en vrijwilligers geïnterviewd. De reportage wordt uitgezonden op woensdag 26 juli, rond 17:45 uur op SBS 6.

Aan al het leuke komt helaas ook een eind, morgen is alweer de laatste dag van Timmerdorp Eelde 2023. Om 12:30 uur gaat het terrein open voor iedereen die jullie prachtige bouwwerken wil komen bewonderen. We eindigen ditmaal met een hoop kabaal, dus vergeet niet je trommelmateriaal weer mee te nemen!

Verder willen we jullie vragen om bij het verlaten van het terrein de veiligheidszooltjes weer bij ons in te leveren. Die laten we alle hoeken van de wasmachine zien, zodat ze volgend jaar weer fris jullie schoenen ingeschoven kunnen worden.

We gaan er samen weer een fantastische slotdag van maken!