Beste timmerlieden,

Jullie zaten twee weken geleden klaar om je in te schrijven voor weer een fantastisch Timmerdorp, en toen… Niks. Er bleek nog wat vertimmerd en geschaafd te moeten worden aan de website. De digitale gereedschapskist moest even tevoorschijn gehaald worden, maar nu gaat het echt lukken. Dus, opgelet: op zaterdag 3 juni vanaf 12:00 uur kun je je inschrijven op www.timmerdorpeelde.nl.

Zorg dat je dan klaar zit met je handen boven het toetsenbord, want deelname gaat op volgorde van inschrijving. Je wilt natuurlijk niet achter het net vissen!

Hierbij ook nogmaals een belangrijke oproep: ieder jaar opnieuw krijgen we hulp van onze geweldige vrijwilligers. Zonder hen kan er simpelweg geen Timmerdorp georganiseerd worden. Ook voor deze editie zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen. Dat kan op heel veel manieren. Zo zijn extra handen tijdens het Timmerdorp altijd prettig, bijvoorbeeld bij de cateringploeg, de zaaghoek, of als timmerhulp op het veld. Het weekend voordat het Timmerdorp begint moet het terrein alvast ingericht worden, zodat er op maandagochtend meteen begonnen kan worden met bouwen. Ook daar hebben we hulp bij nodig, evenals bij het ontruimen van het veld naderhand. Kun je niet alle dagen helpen? Geen probleem, ook met een dag van je tijd zijn we heel blij! Tip: geef je op met je vrienden, buren, teamgenoten of collega’s en maak er een leuke gezamenlijke activiteit van!

Tot slot zijn we op zoek naar mensen die het leuk lijkt om als commissielid of bestuurslid te helpen bij de organisatie in bredere zin, want bij alle voorbereidingen is meer menskracht ook zeer welkom. En let op: commissieleden en bestuursleden krijgen nog een leuke bonus. Hun kinderen zijn verzekerd van die felbegeerde deelname aan het Timmerdorp. Als dat je niet over de streep trekt…

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen, heb je vragen of ideeën over de invulling van een functie als vrijwilliger, commissielid of bestuurslid, stuur dan een e-mailtje naar vrijwilligers@timmerdorpeelde.nl.

Wij hopen jullie in juli weer te mogen verwelkomen op het Timmerdorpterrein aan de Legroweg, als deelnemer of vrijwilliger!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur