Beste Timmerlieden,

Vandaag een wat langer bericht, met veel informatie. Wel helemaal uitlezen, hè?

We hebben vandaag al flink gewerkt aan de fundamenten van het Timmerdorp! Zo staat de zaaghoek alweer fier overeind, zoals te zien is op de foto met onze vrolijke voorzitter. Morgen gaan we weer verder, zodat alles maandagochtend helemaal klaarstaat om los te gaan!

Allereerst, zoals beloofd, een bericht over de aanpassingen aan het programma vanwege de verwachte hitte.

We hebben besloten om maandag gewoon volgens de oorspronkelijke planning te werken.

Op dinsdag wordt het een stuk warmer, daarom stoppen we op die dag eerder. De kinderen kunnen dan tussen 13:00 uur en 13:30 uur opgehaald worden. We beginnen wel gewoon op de normale tijd. Het is ten slotte vakantie, onmenselijk vroeg opstaan doen we de rest van het jaar al.

Vooralsnog zijn we niet van plan het programma van woensdag aan te passen. We houden de weerberichten in de gaten, we vinden het vandaag nog te vroeg om daar al een beslissing over te nemen.

Dan hebben we nog een paar suggesties waarmee jullie de hitte misschien nog net iets beter kunnen trotseren:

  • Zet een petje of hoed op
  • Smeer je van tevoren dik in met factor superhoog
  • Vergeet je drinkfles niet
  • Zorg voor een flink lunchpakket
  • Neem oude lakens of handdoeken (in een lichte kleur) mee. Die kun je boven je bouwwerk spannen zodat je in de schaduw kunt werken
  • Een extra handdoek om het zweet van al dat harde werk mee weg te vegen

Verder zijn wij nog op zoek naar enkele vrijwilligers die morgenavond een oogje in het zeil willen houden op het Timmerdorpterrein, van 20:00 uur tot 00:00. Meld je op info@timmerdorpeelde.nl, of bel 06-23297822.

En, last but not least: om extra schaduwplekken te creëren zouden we nog wel wat partytenten en schaduwdoeken kunnen gebruiken. Dus, heb je er nog één ongebruikt in je garage liggen en wil je hem graag even aan ons uitlenen: meld je via bovenstaand e-mailadres, en kom hem gezellig bij ons (laten) opzetten!

Tot snel allemaal, we hebben er ontzettend veel zin in!

Groeten van het Bestuur