Beste Timmerlieden,

Pff… Wat was het heet vandaag… Maar wat hebben jullie weer hard gewerkt! Jullie blijven ons verbazen met jullie doorzettingsvermogen, samenwerking en creativiteit. En dat in deze hitte. Petje af hoor!

Het bestuur daarentegen, liep hijgend en puffend over het terrein. En maar klagen dat het zo heet was. “Mogen we eindelijk naar huis?” “Het lijkt de Sahara wel!” “Ik wil nog een ijsje.” Dat werk.

Omdat het voor jullie, en natuurlijk onze zeer gewaardeerde, hardwerkende vrijwilligers ook niet leuk is om een chagrijnig bestuur om zich heen te hebben, hebben we besloten om ook morgen het programma aan te passen. Dus, let op: familie, vrienden en andere belangstellenden zijn welkom om het dorp te komen bewonderen tussen 13 uur en 13:30 uur. Daarna gaat het terrein dicht. Het bestuur gaat dan een middagdutje doen, en de enthousiaste vrijwilligers kunnen even lekker bijkomen. Vanaf 16 uur gaan we verder met opruimen. Meer opruimhulp is altijd welkom, trouwens, want vele handen maken licht werk!

Voor nu wensen we jullie een fijne avond, en we hopen jullie morgen allemaal weer fris en fruitig in het Timmerdorp te mogen verwelkomen!

Groeten van het bestuur