Wat was het leuk he? Timmerdorp Eelde 2018. 

We denken natuurlijk ook al weer na over Timmerdorp 2019 en verder. We zijn voor de voorbereiding op zoek naar hulp! Misschien wil jij daarin iets voor Timmerdorp Eelde betekenen?

Waar zijn we naar op zoek?

Bestuur

Voor het bestuur zoeken we iemand die de functie van secretaris wil gaan vervullen. De secretaris heeft daarnaast het aandachtsgebied Deelnemers waarbij je aanspreekpunt bent voor ouders en kinderen en alles regelt rondom de aanmeldingen. Het idee is dat je komend jaar actief meeloopt, zodat je het daaropvolgende jaar alle ins en outs kent en volledig zelfstandig verder kunt.

In de komende jaren zullen ook de andere bestuursfuncties om en om beschikbaar komen, zodat het bestuur altijd verzekerd is van nieuwe aanwas en daardoor continuïteit. Heb je meer interesse in een van de andere bestuursfuncties, laat het ons alvast weten.

Werkgroepen

Daarnaast vormen we diverse werkgroepen, om het bestuur te ondersteunen. Je hebt in zo’n werkgroep contact met een van de bestuursleden en hoeft daardoor geen vergaderingen van het bestuur bij te wonen.

Voor deze werkgroepen zoeken we mensen die willen meehelpen met bijvoorbeeld:

– het organiseren van de sponsoring (nieuwe sponsoren aanschrijven, prijzen voor de verloting regelen bij sponsoren en deze prijzen verzamelen)

– het regelen en organiseren van de houtaanvoer

– het regelen van de catering en het doen van de boodschappen in de aanloop naar Timmerdorp

– mensen die op andere vlakken willen ondersteunen in de voorbereiding. Misschien ben jij ergens heel goed in wat we hier niet noemen en wil je ons juist daarmee graag helpen? Daar staan we zeker voor open, laat het ons weten!

Er staat al veel op papier, en draaiboeken en dergelijke zijn aanwezig. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar we zijn heel blij met je hulp, want vele handen maken licht werk! Lijkt het je leuk om te helpen met het voorbereiden van weer zo’n geweldig Timmerdorp? En heb je in de komende maanden wat tijd om dat te doen? 

Kom dan op 1 november om 20.00 uur naar het Dorpshuis aan de Bahler Boermalaan in Paterswolde. Het bestuur van Timmerdorp Eelde staat daar voor je klaar om bovenstaande extra toe te lichten en vragen te beantwoorden. Mail ons even als je van plan bent te komen, dan weten we even waar we aan toe zijn. Andere vragen stellen kan natuurlijk ook, ons mailadres is: secretariaat@timmerdorpeelde.nl 

Zien we je op 1 november?